Ενοικιάσεις Καλαθοφόρων

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΩΝ

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές!

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας προβαίνουμε και στην ενοικίαση καλαθοφόρων, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τα καλαθοφόρα της εταιρείας μας διαθέτουν πιστοποιητικό καταλληλόλητας/συντήρησης και είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

Στην εταιρεία ΑΕΤΟΣ καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις τους. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες και επαγγελματίες που χρειάζονται καλαθοφόρα οχήματα και ανυψωτικά μηχανήματα για τη διεκπεραίωση διαφόρων εργασιών. Με άψογο επαγγελματισμό, διασφαλίζουμε για εσάς την καλύτερη λύση βάσει των αναγκών σας. Έτσι, γλυτώνετε π.χ. από περιττά έξοδα, αν ενοικιάζατε ένα καλαθοφόρο μεγαλύτερο από αυτό που απαιτούν οι εργασίες σας. Παράλληλα, με τις δικές μας εξειδικευμένες κατευθύνσεις, η χρήση των μηχανημάτων γίνεται πολύ εύκολη, στην περίπτωση που δεν χρειάζεστε χειριστή.

Τα καλαθοφόρα μηχανήματα της εταιρεία μας είναι ύψους έως και 30 μέτρα και διαθέτουν περιστρεφόμενο καλάθι. Αναλαμβάνουμε εργασίες σε Πάτρα, Πύργο, Καλάβρυτα, Ναύπακτο, Αίγιο και Ιόνιο. Η ενοικίαση καλαθοφόρου μπορεί να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο εύρος εργασιών, όπως: συντηρήσεις κτιρίων, καθαρισμό κτιρίων/εκκλησιών/υαλοπινάκων, κοπή δέντρων, ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις και κάθε άλλη εργασία που απαιτεί εξειδικευμένες εργασίες μεταφοράς και ανύψωσης.

Στην εταιρεία ΑΕΤΟΣ προσφέρουμε και εκπτωτικά πακέτα ενοικίασης καλαθοφόρου, όταν η χρήση τους ξεπερνά την τριήμερη ενοικίαση. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να εξετάσουμε την περίπτωσή σας και να βρούμε το κατάλληλο καλαθοφόρο για τη δική σας περίσταση.

Καλαθοφόρα οχήματα για κάθε εργασία, ιδιωτική & επαγγελματική.
Ενοικιάσεις στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς!
Εργασίες σε όλη την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας.

Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο & 365 μέρες το χρόνο!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μάθετε, πρώτοι, τα νέα & τις προσφορές μας