Αποφράξεις

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Εμπειρία, Συνέπεια, Άψογη εξυπηρέτηση!

Η εταιρεία μας είναι από τις πλέον εξειδικευμένες στις αποφράξεις και τους καθαρισμούς αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1979 και διαθέτει την εμπειρία και τα σύγχρονα αποφρακτικά μέσα, ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα, λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε. Είμαστε μια οικογενειακή εταιρεία, που μεγάλωσε και έφτασε στο επίπεδο που βρίσκεται χάρη σε εσάς, που τόσα χρόνια έχετε εκτιμήσει την ποιότητα της δουλειάς μας και συνεχίζετε να μας εμπιστεύεστε και να μας προτείνετε σε φίλους και γνωστούς!

Η εταιρεία ΑΕΤΟΣ, αποτελούμενη από έμπειρους και αξιόπιστους επαγγελματίες, ενεργεί άμεσα και λύνει κάθε είδους πρόβλημα που αφορά στις αποφράξεις. Αναλαμβάνουμε, με απόλυτη ασφάλεια και άμεσο τρόπο, τον έλεγχο και τον καθαρισμό αγωγών και φρεατίων, από όλους τους χώρους που θα μας υποδείξετε. Πραγματοποιούμε, επιτυχώς, αποφράξεις από λίπη, πέτρες, ρίζες και άλλα φερτά υλικά, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την απαιτούμενη φροντίδα στο χώρο σας.

Με αρωγό τη γνώση και τα σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματά μας, καθαρίζουμε και επισκευάζουμε φρεάτια και αγωγούς, ώστε να διατηρούνται σε άρτιο λειτουργικό επίπεδο και, έτσι, να ελαχιστοποιείται η εμφάνιση βλαβών και φθορών. Προβαίνοντας στον έλεγχο της αποχέτευσής σας με κάμερα και στις βιντεοσκοπήσεις αγωγών, εντοπίζουμε το πρόβλημα γρήγορα και άμεσα και, μάλιστα, με μικρό κόστος! Έτσι, κάνουμε την απόφραξη της αποχέτευσής σας… εύκολη υπόθεση. Αναλαμβάνουμε αποχετεύσεις όλων των διαμέτρων και μεγεθών (πίεση 80 bar έως 500 bar, με ειδικές κεφαλές για ρίζες, τσιμέντα, στερεά υλικά και με παντόφλες για το καθαρισμό αγωγών όμβριών, ποταμιών και γεφυρών). Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες) και επαγγελματίες (τουριστικές επιχειρήσεις, εργοστάσια, δήμους, κοινότητες κ.ά.).

Όποιο και αν είναι το πρόβλημά σας, να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να το επιλύσουμε. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο ΑΕΤΟΣ είναι πάντα κοντά σας όλο το 24ωρο, ημέρα και νύχτα, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες! Δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλη την Πελοπόννησο & το νομό ΑΧΑ'Ι'ΑΣ.

Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο & 365 μέρες το χρόνο!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μάθετε, πρώτοι, τα νέα & τις προσφορές μας